Informatii de interes public

Informatiile de interes public pot fi solicitate printr-o cerere care poate fi descarcata din lista de formulare de mai jos sau pot fi obtinute de la registratura spitalului. Dupa completare aceasta va fi transmisa prin fax la numarul 0241.752.265 sau va fi depusa la registratura spitalului

Program audiente manager


    Manager Dan Alina        Luni : 14.00 - 16.00

Purtator de cuvant


    Dr. Mocanu Liviu           Telefon : 0241-752260

Reglementare acces mass-media


Accesul reprezentantilor mass-media in incinta spitalului este permis numai pe baza de acreditare si dupa acordul managerului care va indica locurile in care se poate filma si persoanele carora li se pot lua interviuri, cu respectarea drepturilor pacientilor.

In acest scop, reprezentantii mass-media vor face demersuri premergatoare privind obtinerea acordului sefului de sectie si a medicului curant al pacientului.Totodata, orice declaratie privind starea de sanatate a pacientului este conditionata de obtinerea acordului acestuia si/sau a reprezentantului sau legal, in functie de varsta pacientului.

Deplasarea reprezentantilor mass-media in incinta spitalului se va realiza numai cu ecuson si halat corespunzator si cu insotitor desemnat de conducerea spitalului.

Este interzis accesul reprez mass-media in urmatoarele zone::bloc operator, ATI, Neonatologie, Laborator analize medicale, Laborator Radiologie, Laborator Anatomie patologica, Depozit deseuri medicale .

Delegatii mass-media au obligatia de a se legitima cu CI si legitimatia de serviciu.

Interviurile in cadrul spitalului vor fi acordate de catre manager, purtatorul de cuvant sau de o alta persoana imputernicita de conducerea spitalului si cu respectarea urmatoarelor:
-nu vor fi divulgate informatii cu privire la pacient decat dupa obtinerea acordului scris al acestuia sau a reprezentantului legal
-informatiile trebuie puse la dispozitia mass-media intr-o maniera care sa asigure protejarea pacientuluiDate statistice
Date statistice pacienti